Korsong:

Medaljehaust for mannskoret Dovre

Mannskoret Dovre frå Ålesund vart tildelt 22 medaljar under songarstemnet i Stryn i helga.

Mannskoret Dovre Medaljevinnarane utan for Nasjonalparksenteret. Heile 22 mann i Dovre fekk medaljar. 

Kultur

Songarstemnet var også markering av hundreårsjubileum for songarstemne i Nordfjord.

Arne Yksnøy, Harald Rekdal, Helge Wolstad, Lidvar Saure, Gunnar Jansen, Helge Nedregotten, Karl Petter Spjelkavik, Odd Einar Ingebrigtsen, Tore Leira og Oddbjørn Sperre vart tildelt 20 års medalje for aktiv teneste i sangens virke. Sperre var ikkje tilstades under utdelinga.

Kva skjer? Sjekk kulturkalendaren på smp.no

Enar Heen, Jarle Refsnes, Kjell Dybvik, Bjørn Larsen, Dagfinn Flåthe og Monrad Hoff Fet fekk 30 års medalje med diplom. Fet var ikkje tilstades.Harald Giørtz, Dagfinn Ratvik og Børre Røbekk kunne ta i mot 40 års heidersmedalje med diplom.

Arild Berset, Leonard M. Pedersen og Arne Nøstdahl får også denne heideren, men dei var ikkje tilstades.