Hva skal til for at det blir ei god helg?

– God mat, gode venner, fine turer og selvfølgelig sol! Et veldig klassisk svar, men dette er vel ting som gjør de aller fleste glad.

Hva er ditt faste fredagsritual?

– Jeg er ikke et typisk rutinemenneske når det kommer til slike ting. Det kan være jobb, reise, sofakveld eller konsertkveld. Det viktigste er jo å kose seg.

I dag begynner Jugendfest: – Vi har ingen gigant-headliner i år

Hva forbinder du med ordet lørdagskos?

– Når jeg hører ordet lørdagskos, tenker jeg på da jeg var liten. Da fikk vi lommepenger for å gå på butikken å kjøpe lørdagsgodt, og snudde hver krone for å få mest mulig smågodt for pengene. Det var kos det!

Hvor går favoritt-søndagsturen?

– Ut! Gjerne på et fjell, blant de majestetiske Sunnmørsalpene. Jeg har også hatt utrolig mange fine søndager på Alnes. Ferske vafler på fyret, og en rolig tur på stranden.

Det skjer-kalenderen: Få med deg alt som skjer på Nordvestlandet i helga

Hvor lenge sover du i helga?

– Jeg er et A-menneske, og sover sjelden lenger enn til halv ni. Det er deilig å få nytte hele dagen. Men etter seine kvelder hadde det av og til vært greit å sove litt lenger.

Hvem vil du helst være sammen med i helga?

– Akkurat denne helgen er jeg så heldig å få være sammen med verdens kjekkeste kollegaer hver dag, for ikke å snakke om tusenvis av Ålesunds mest musikkglade mennesker. Neste helg vil jeg helst være samme med gode venner, på en eksotisk ferielokasjon og slappe helt av etter en hektisk festivalsommer.

Hvilken mat må du ha i helga og hvorfor?

– Jeg har ingen spesielle preferanser. Men det må være god mat, og det må være tid til å nyte den.

Hva er det du absolutt ikke ønsker å bruke helga til?

– Luke ugras, fikse telefonen eller stå i kø. En del helger går ofte med til jobb, så på fridagene vil jeg være mye ute, se folk jeg ikke får sett så mye til vanlig og ellers holde jevn hvilepuls.

Hvem vil du ønske god helg og hvorfor?

– Jeg vil ønske god helg til alle de som jobber og står på for at det skal bli festival, og til alle andre som skal på Jugendfest denne helgen! Kos dere uendelig mye, og husk å ta vare på hverandre!

@media screen and (max-width: 600px) { .kalenderen { visibility: hidden; display: none; }}