Europe trekker nær og fjern til Ålesund

I flere timer har Tone Irene Røssum og Valerie fra Italia ventet på Europe.

Som noen av de ivirgste fansene har Tone Irene Røssum og Valerie fra Italia blitt gode venner etter å ha vært på utallige konserter sammen.  Foto: Ticiane Oliveira

Valerie har kommet helt fra Italia for å få med seg Europe.  Foto: Ticiane Oliveira

Tone Irene Røssum er i dag på sin 29. Europe-konsert. Hun viser stolt frem tattoveringen sin.  Foto: Ticiane Oliveira

Kultur

Da dørene endelig åpnet til Jugendfest klokken 17.00 var Tone Irene Røssum fra Oslo og Valerie Italia de første til å gå inn på Color Line Stadion. Siden har de sittet foran scenen og ventet på det de mener er kveldens høydepunkt, nemlig Europe.

- Det er jo litt slitsomt, men det er absolutt ingen tvil om at det er verdt det.

For damene kan jo ikke kalles annet enn ivrig. Siden 1992 har Valerie prøvd å få med seg så mange konserter som mulig, og har fulgt bandet rundt omkring i hele verden. Røssum på sin side har stort sett holdt seg til konsertene i Europa, og etter i kveld legger hun bak seg hele 29 konserter.

- Vi elsker Europe

Og når man er ekte fan holder det selvfølgelig ikke bare å være på mange konserter. Til sammen har nemlig damene hele tre Europe-tattoveringer.

- Vi elsker dem. De er lyden av livet mitt, forteller Valerie som også er venner med karene i bandet og i likhet med Røssum   er har hun vokst opp med musikken deres.