Avlyser på Høstscena

Lørdagens urpremiere på Bjørnar Teigens forestilling «Midt i livet», er utsatt. Forestillinga som skulle spilles under teaterfestivalen Høstscena i Ålesund 30. september er også avlyst.

Danseband: «Midt i livet» er skrevet og regissert av Bjørnar Lisether Teigen (midten). I forestillinga spiller han sammen med Hugo Mikal Skår (t.v.) og Lars Melsæter Rydjord. Foto: Teatret Vårt 

Kultur

– Avlysningen skyldes sykdom, og ny dato for urpremieren vil bli kunngjort seinere. Men noen forestilling i Ålesund får vi ikke til, opplyser informasjonsleder på Teatret Vårt, Rolf-Inge Pedersen Hjelseth.

Forestillinga, der manusforfatter og regissør Bjørnar Lisether Teigen spiller sammen med Hugo Mikal Skår og Lars Melsæter Rydjord, handler om tre ekstremt single menn, midt i livet, som fortsatt leter etter den eneste ene. Tida på folkehøyskolen da de spilte i danseband og hadde store drømmer, er for lengst forbi. Første forestilling på spilleplanen nå er 4. oktober. Mandag 28. november er den plotta inn på Gomerhuset i Skodje.