Coveret og selve plata skulle printes i Tyskland, men produksjonen ble forsinket, og cd-ene sendt til feil adresse, uten at bandet fikk beskjed.

«Eternal Now» ble spilt inn live i Volsdalen kirke i februar i fjor. 10 år etter Ytre Suløens forrige gospelplate, som ble spilt

inn i kirka der bandets vokalist gjennom de siste 15 årene, Tricia Boutté, pleide å gå i hjemme i New Orleans.

I går var det slippkonsert for 330 tilhørere i storsalen på Scandic Parken i Ålesund, der tradjazzbandet sørget for feststemning og glede blant byen seniorer, for 10. året på rad.

Ytre Suløens eneste musiker som har vært med fra starten i 1973, banjospiller Einar Aarø, nå i sitt 80. år, mener sulabandet alltid har hatt et åpent sinn for ulike stilarter, samtidig som de har hatt tradjazzen i bunnen. Han viser til ei rekke solister de har hatt med seg, som Earle Hyman, Aline White, Silje Nergaard, Heine Totland og Jan Werner.

Med seg på plata har de også koret «Tolvtetten» fra Fosnavåg.

Ytre Suløens Jass-ensemble har som vanlig et travelt år foran seg, og etter konserten i Ålesund venter et 14 dagers opphold i Spania, med diverse spillejobber.

Gjestene på seniorkonsertene med Ytre Suløen blir flere for hvert år, og salen må stadig utvides. I år var 330 publikummere samlet rundt festbordene i Scandic Parkens storsal. Foto: Staale Wattø