Totalt håper arrangørene på 13.000 publikummere i løpet av fredag og lørdag.

Adams sitt management har gitt strenge restriksjoner til pressen, som kun hadde lov til å fotografere under den første låta. Bildene fra vår fotograf ser du øverst.

Allsangfaktor

For 6.500 publikummere åpner Adams showet med låta «Do What Ya Gotta Do» fra det nye albumet «Get Up» – som også er navnet på turneen.

I løpet av kvelden kommer imidlertid de gode gamle hitsene på rekke og rad - i god blanding med rocka låter av nyere tid. Noe som viser seg allerede på låt nummer to: «Can't Stop This Thing We Started». Til stor glede for publikum, som synger med på refrenget og jubler.

Tusenvis av lysende mobiler

Da den velkjente introen på klassikeren «Heaven» strømmer fra scena, synger publikum uoppfordra aleine gjennom første vers før Adams og bandet tar over regien.

Tusenvis av lysende mobiler lyser opp folkehavet som en stjernehimmel - noen for å forevige øyeblikket, andre holder mobilen høyt over hodet som lysende lanterner.

Spretten

Det skal bli mer allsang i løpet av kvelden – ikke minst på den kjente «Summer of 69».

Adams sparer ikke på hitlåtene – eller på kruttet, og veksler mellom rolige ballader og rocka låter der gitarist Keith Scott får vise seg fram med gitarsolo, og Adams viser seg fram med noen spreke hopp.

57-åringen sparer heller ikke på sjarmen overfor publikum, og fikk til og med lært seg litt sunnmørsk:

- Rist på rumpa di! ropte han på imponerende reint sunnmørsk, etter å ha fått oversatt  «shake that ass» fra en hjelpsom publikummer.

– Elsker måten dere synger på!

– Jeg elsker måten dere synger på! roper Adams.

Etter to og en halv time har han publikum fremdeles i sin hule hånd, når Adams avslutter og fremfører «All For Love».

– Regner med det blir rimelig fullt

– Dette var vanvittig bra! sier presseansvarlig Terje Erstad i Momentium etter konserten.

Mens fredagen var utsolgt, er det fremdeles ledige billetter for lørdag.

– Vi har vel solgt rundt 6000 billetter nå. Jeg tipper det blir, om ikke heilt så i alle fall rimelig utsolgt, tror han.

Stemningsrapport blant publikum: - Han e jo ungdomsidolet!

Her rigger de opp til Bryan Adams