– Dette er jo overveldende tall, sier Terje Erstad i Momentium. Med 6.500 solgte billetter ble fredagens konsert utsolgt. Til lørdagens konsert var rundt 6.000 billetter solgt.

– De synes rett og slett det var et så vakkert område, forteller Erstad som oppsummerer helga som både hektisk og kjekk.

Alle involverte i storform

Steffen Kjevik (t.v), bookingsjef og Terje Erstad, presseansvarlig i Momentium. Foto: Staale Wattø

– Det er jo et stort apparat i sving, så det er jo utrolig spennende og artig. Også har det jo gått så bra, og det er en veldig kjekk opplevelse. Alle involverte har vært i storform, også publikum. Jeg er jo litt subjektiv, men jeg føler kanskje at dette har vært det beste arrangementet i regi av Momentium, sier han og legger til at det var ekstra kjekt med en innendørs konsert, hvor man kan utnytte lysshowet til det fulle.

– Også var det fin flyt i publikum. Politiet meldte også om at skjenkekontrollen var bra, og alt slikt er jo veldig kjekt, sier Erstad som også lot seg imponere av Adams.

Leverte enormt fra scenen

– Vi har hatt en fantastisk tid her. For et utrolig vakkert sted, sa Adams under lørdagens konsert.

– Jeg tror han var oppriktig, sier Erstad og legger til at det gikk 2 timer og 29 minutter fra Adams dro den siste akkorden, til lastebilene kjørte av sted.

– Det var veldig fascinerende, og gikk vanvittig fort. Vi har aldri vært med på noe lignende når det kommer til effektivitet, sier han.

Håper på ny konsert

– Det er helt klart et godt marked for slike konserter i Ålesund, som er en av de mest aktive konsertbyene i landet. Vi vil prøve å få til en storkonsert på denne tida av året også neste år, samtidig kan vi ikke love noe. Det er mye som må klaffe, særlig rundt bookingen. Men hos publikum er der absolutt en interesse, og inntrykket er at det var få ledige hotellrom, og bord på restauranter denne helga. Det kom tilreisende fra hele regionen, og det gleder vi oss så klart veldig over.