Det sier Liv-Jorunn Håker Ottesen. Initiativtakeren til Sunnmørspostens sangkonkurranse Duettstafett, og programleder under lørdagens finale har knapt landet etter det som ble en knallavslutning.

– Med 350 publikummere i Terminalen ble det stor stemning med åtte finalister som virkelig gikk inn for å vinne. Tilbakemeldingene går ut på at sangerne fikk et skikkelig kikk av å stå på scenen, og leverte en veldig bra konsert. Folk syntes det var kjekt å være publikum, forteller Håker Ottesen.

Begeistret vinner: Her kan du se lørdagens finale i Duettstafett

Ny sjanse

Men det er ikke bare den vellykkede finalen, der Dan Roger Lid gikk av med seieren, som gjør at Sunnmørsposten vil arrangere en ny Duettstafett.

– Jeg er blitt kontaktet av mange sangere som oppdaget Duettstafetten for seint. De kjente lite til mobilappen Smule, og rakk ikke å delta i konkurransen. Nå gir vi dem og alle andre sangtalent der ute en ny sjansen, sier initiativtakeren. Hun forteller at det tok litt tid å gjøre Duettstafetten kjent blant sangere og publikum. Men interessen økte gradvis.

Stigende

– Det er kjempebra. Interessen for Duettstafett har vært stigende, og under oppkjøringen til finalen merket vi en voldsom entusiasme for å delta, sier Liv-Jorunn Håker Ottesen, som håper på enda flere deltakere når runde to dras i gang etter sommerferien.

– Blir det endring i opplegget til Duettstafetten?

– Det er for tidlig å si noe om. Først må konkurransen vi har lagt bak oss evalueres, så må vi finne ut om noe bør gjøres annerledes. Nå valgte vi å dyrke fram solister, men appen Smule kan brukes av både band og duoer. Vi få se hva vi lander på, sier Liv-Jorunn Håker Ottesen som håper sangtalent allerede nå begynner å lade opp til høstens Duettstafett.

Det skjer-kalenderen: Få med deg det som skjer i kulturlivet på Nordvestlandet