Henrik Lødøen (25) spelte onsdag på Moldejazz med bandet Rohey:

Funky fyr frå Brattvåg

Det går faktisk an å leve av å vere frilans trommeslager. Det er Henrik Lødøen frå Brattvåg eit døme på. Onsdag spelte han på Moldejazz.

Funky drummer Henrik Lødøen (25) frå Brattvåg spela natt til torsdag på Moldejazz på klubbscena på Plassen i Molde sentrum. – Det er et stor tillitserklæring å få spele på ei så viktig scene under Moldejazz, seier han. Sammen med bandet Rohey framførte han soul- og funkinspirert jazz.A  Foto: Hogne Bø Pettersen

Kultur

– Det har godt overraskande bra. Når ein tek utdanning er dette noko man er veldig bekymra for. Fyste året tenkjer ein ikkje så mykje over det, men på andreåret byrjar det å gå opp for deg at no må du snart skaffe deg jobbar. Og siste året er det alt du tenkjer på. Eg trur det er slik for alle yrker ein man jobbar som frilansar. Men det har gått over all forventning.