Bent Erik Myrvoll er tildelt 3-årig forskerstipend ved Norsk Håndverksinstitutt

Parkerer Kunstambulansen for godt

Etter ti år med utrykninger i kunstens tjeneste parkerer Bent Erik Myrvoll Kunstambulansen. Multikunstneren har fått stipend og skal forske på murale teknikker.

Parkeres: I ti år har Bent Erik Myrvoll rykket ut med Kunstambulansen til utallige performance og for å redde kirkekunst og andre kunstverk. Nå parkeres den spesielle bilen etter det kunstneren selv kaller en saftig performance ved Kube på lørdag. Foto. Solfrid Vartdal 

Kultur

– Det er bare helt topp. Som å vinne i lotto. Etter å ha jobbet med fresko, stucco lustro og andre murale teknikker får jeg sjansen til å gå i dybden på det urgamle håndverket. Det kan komme jugendbyen og ålesunderne til gode. Planen er å bygge opp en egen jugendpalett.