Årets festival har «Håp» som tema:

Her er våre håp for Høstscena

Teaterfestivalen ønsker i år å løfte fram håpet som tema. Så da stilte vi 10 mennesker, like mange innenfor som utenfor festivalstarten på Parken kulturhus, det samme spørsmålet: – Hva er dine håp for Høstscena 2017?

Håp for jorda? Er historien om livet på jorda en komedie eller en tragedie? Sammen med festivalkunstner Eirik Havnes fremførte elever fra Fagerlia et stykke som reiser spørsmålet om det blir en bra eller trist slutt. Fremføringen under åpningen av festivalen gikk i alle fall bra, slik vi kunne se.   Foto: Marius Simensen

Kultur

  Foto: Marius Simensen

Siri Forberg (47), kunstnerisk leder, Oslo/Ålesund

– Av de mer banale ting, så håper jeg at været holder seg bra, i hvert fall til og med familiedagen på søndag, sier Siri Forberg, ny kunstnerisk leder for Høstscena.