Ålesund:

XL Gruppen skal servere lokal mat i Parken kulturhus

Scene og nytt kjøkken skal bygges i Parken kulturhus. XL Gruppen skal sørge for foajéservering der Ivar Breivik skal friste publikum med lokal mat.

Lokal mat – Vi er i en unik situasjon i Ålesund med et hav av råvarer som vi kan lage mat av, og knytter vi det til lokal historie blir det ekstra bra, sier Ivar Breivik som skal sørge for å servere lokal matkultur i foajeen i Parken kulturhus. Kultursjef Oskar Skulstad og kulturhussjef Hans Pareliussen har tro på de nye serveringsplanene. 

Foajeen er kanskje byens flotteste serveringslokale

Ivar Breivik
Kultur

– Ettersom dette gjelder servering i kulturhuset som satser på lokal kultur, ønsker jeg å dra lokal matkultur inn. Slik får jeg utfolde min kunstneriske side ved å sette sammen menyer basert på fisk, lam og en mengde andre flotte råvarer Ålesund og Sunnmøre har å by på, og publikum får et utvidet tilbud.