Barneteatret Vårt:

Aspøy-elever var testpublikum på barneteaterforestillinga «Goodbye Kitty»

Goodbye til alt vi må, skal og burde være, til rosa for jenter og blått for gutter. Hello til ei framtid der du kan være og se ut akkurat som du vil.

Party i Arbeideren Lørdag 4. november blir det både fest, konsert, dans og teater på gulvet i Arbeideren, når Barnetatret Vårt sin nye forestilling «Goodbye Kitty» har premiere. Forestillinga passer for publikummere fra ni år. 

Det er mye vi lurer på som er viktig for den videre utviklinga av stykket

Rebekka Nystabakk
Kultur

Lørdag 4. november blir det både fest, konsert, dans og teater i Arbeideren, alt i ei forestilling. I «Goodbye Kitty» er det individualiteten og mangfoldet, friheten til å være seg selv og ikke det andre forventer at man skal være, som skal feires.