Sigrid i Topshop sin julekampanje

Sigrid Solbakk Raabe fronter julekampanjen til britisk moteselskap.

Kreditering: Topshop

Kultur

Ifølge Topshop selv er de en britisk multinational detaljhandel innen klær, sko, sminke og tilbehør - eller accessories som det kalles. Selskapet har 500 butikker verden rundt, med 300 av disse i Storbritannia. Dette skal være modelldebuten til Sigrid Solbakk Raabe. Også norske Kaya Wilkins er med i reklamekampanjen.

Ifølge minmote.no er det i tillegg til de to norske popstjernene britiske Nadia Rose og Fransk-tunisiske Sonia Ben Ammar som er med i filmen, og kampanjen skal være en hyllest til den neste generasjonen med lovende talenter.

Hver og en av de fire gjør en tolkning av den britiske høytidssangen «Wishing on a Star».


Sigrid: – Utrolige nyheter å våkne opp til

Norske Sigrid er blant de lovende stortalentene som BBC løfter frem på sin «Sound of 2018»-liste.Riise overrasket Sigrid på prisutdeling: – Jeg er så stolt over at du kommer fra Ålesund

Ålesund-artisten Sigrid fikk prisen som Årets Nykommer av NRK P3 etter jubelår.