Dansk popkomet til Jugendfest

Artisten MØ, eller Karen Marie Ørsted, som hun egentlig heter kommer til Ålesund og Jugendfest  i august.

Til Ålesund Artisten Mø under Nobelkonserten i Oslo i 2015. 

Kultur

– MØ er en av Nordens desidert hotteste acts nå. Med den superfengende pop-en sin spiller hun for fullsatte arenaer verden over, og vi garanterer fest når MØ går på scenen på Jugendfest i sommer, sier en fornøyd Steffen Kjevik, bookingsjef i Momentium i en pressemelding.
 

I høst slapp artisten overraskelses-EP-en (og låten) «When I Was Young» og i 2018 kommer album nummer to fra den danske superstjernen.

I 2014 ga hun ut det kritikerroste soloalbumet «No Mythologies To Follow» og MØ har også hatt gigahitene «Final Song» fra 2016 og Major Lazer + Dj Snake-samarbeidet «Lean On» fra 2015, skriver arrangøren i sin omtale av artisten.

Fra før er Alan Walker, Axwell Λ Ingrosso, a-ha, Sigrid, Astrid S og Cezinando klare for festivalen, som arrangeres 17.-18. august 2018.