Lukas Graham til Ålesund

Har du ikke hørt monsterhiten til bandet, liker du ikke pop - og du har også vært god til å unngå de største radiokanalene.
Kultur

Danske Lukas Graham er bekrefta til Ålesund Live. Dette er bandet bak blant anna «7 Years», som bare på Spotify nærmer seg 800 millioner avspillinger.

Hiten resulterte i tre Grammy-nominasjoner, og debutsingelen med samme navn ble ifølge ei pressemelding fra Momentium den mestselgende singelen fra en debuterende artist i 2016, og den 3. mestselgende singelen totalt.

- Lukas Graham er en stor entertainer og de har et knallgodt band. De har herjet hitlistene verden over, så det garanteres god stemning og allsang når disse gutta går på scenen. Vi gleder oss til å få dem på besøk, sier bookingsjef i Momentium, Steffen Kjevik.

Ålesund Live arrangeres på Sørsida 15. og 16. juni.

Artister som Susanne Sundfør, Hellbillies og Gåte er tidligere sluppet til festivalen.