Sigrid inn på topp 10 i Storbritannia

Klatrer videre på vegen mot pophimmelen.

Sigrid fikk svært gode tilbakemeldinger etter hennes opptreden på The Graham Norton Show. 

Kultur

Suksessen til Sigrid Solbakk Raabe virker å ingen ende ta. Siste steget på vegen mot pophimmelen ble tatt i dag, da hun klatret inn på 10.-plass den offisielle britiske hitlisten. Det er VG som viderefører disse opplysningene fra BBC.

Bysbarnet har med singelen «Strangers» den mest nedlastede låten av alle i Storbritannia siste uka, men gjør det ikke like bra på streaming. Ifølge VG er hun på 51.-plass over de mest streamede sangene på Spotify.

Hun har nylig også opptrådt og fått strålende respons hos Graham Norton. Under kan du se deler av framførelsen hennes av «Strangers» på det britiske talkshowet. Programmet ble sendt på norsk fjernsyn forrige helg.

Sigrid Solbakk Raabe framførte den nye hitlåta «Strangers» på The Graham Norton Show, i beste sendetid på BBC fredag kveld. Programmet vises på norsk TV fredag 26. januar. VIDEO: BBC BRIT