– God gammel kickoff-stemning!

– Kommende fredag kveld blir det god gammeldags AaFK-kickoff foran sesongen, lover klubbens arrangementsansvarlige Kristin Herje Nørve.

Som i 2011: AaFKs arrangement-ansvarlige, Kristin Herje Nørve, foran bildet av cupfinaleheltene fra 2011. Dette året hadde AaFK en sagnomsust kickoff for patriotene, dette skal overgås fredag.  Foto: Skuseth

Kultur

Stedet er Terminalen, og ifølge Kristin har det ikke vært et lignende kickoff siden 2011-sesongen. Men nå skal det skje, nå skal opprykks-sesongen (?) 2018 sparkes i gang.

– Alle spillerne samt trenerapparatet kommer selvsagt, og Lars Bohinen skal intervjues fra scena. Amund og Herman Band skal spille, mimre litt og også framføre en splitter ny AaFK-sang. De skal også ha en cover-konsert etter at det offisielle programmet vårt er slutt, forteller Kristin både på inn- og utpust.

– Hva mer har vi? Jo, selveste John-John kommer for å synge «Sunnmøring», da blir det garantert allsang! Luffen Valle og tenorane kommer også innom for å framføre hymnen sammen med forsamlingen – blir ikke dette bra?, ler Kristin Nørve.

– I 2011 vant vi jo cupfinalen etter det flotte kickoff´et vi hadde det året. Nå er det skikkelig fotballstemning i byen igjen, det skal vi få merke fredagskvelden, lover hun.