Konsertpianist Jan Hovden hyller Grieg:

Spiller fire konserter daglig i Avholdshjemmet

Feiringen av Norges nasjonalkomponist er i full gang. I sommer blir det daglige konserter i Avholdshjemmet med Grieg, kaffe og sveler på menyen.

Gleder seg: I år er det 175 år siden Edvard Hagerup Grieg ble født. Jan Hovden, konsertpianist og professor ved Griegakademiet i Bergen gjennom mange år, har nasjonalkomponisten under huden. Her ved stueflygelet sitt hjemme i Langevåg. Hit flytta han tilbake i 2013. Foto: Staale Wattø Foto: Staale Wattø sw@smp.no 

Kultur

– Oppstarten er 3. juni, og målgruppa er turister og fastboende. Da blir det konserter hver dag fra søndag til søndag. Er interessen stor nok, og vi har folk som kan stille opp og steike svele og servere kaffe fortsetter vi utover sommeren, sier Åsmund Kleivenes i Sobra Scene.