Finalistene i Musikkprisen er klare

Ahead Of The Curve, Hedda og Isak Shorty er videre til finalen på Terminalen Byscene. Der kåres vinneren fredag 25. mai.
Kultur

- Nivået på de 51 innsendte bidragene har vært høyt, så det har ikke være lett å kåre de tre finalistene.

Det sier juryformann Terje Erstad.

Fra 1. mai og fram til i mandag har det vært mulig for publikum å stemme på nett på sin favoritt blant de påmeldte bidragene. Denne dagen har Erstad jobbet på for å telle opp de innkomne publikumsstemmene og stemmene fra juryen, som har ført fram til de tre bandene som nå få innta scenen på Terminalen under den store finalekonserten. I finalen får artistene sjansen til å spille tre låter hver, før vinneren av Musikkprisen 2018 kåres der og da.

I tillegg til Terje Erstad består Musikkprisens jury av musikkjournalist Asbjørn Slettemark, musikksjef i NRK P13 Kristin Winsents, Kathrine Synnes Finnskog som er direktør Music Norway, Vivian Blomvik fra Amfi Moa, daglig leder for Øyafestivalen Tord Krogtoft, Marie Lindqvist Kverneng i Sparebanken Møre og journalist Eirik Meling i Sunnmørsposten.