– Høgere kvalitet

Også Herd-spiller Jonas Ingebrigtsen har tenkt det samme som Fagermo.

– Jeg er veldig fornøyd med at vi havnet i denne avdelingen. Jeg synes det virker som lagene i fjor var av en høgere kvalitet enn lagene vi har sett i år. Det er litt andre type lag enn vi har møtt før, men det gjør det også litt spennende, sier Ingebrigtsen.

Herd har kun plukket med seg fire poeng på fem kamper, og er plassert like over nedrykksstreken. Men Herd-spilleren er ikke bekymret for å havne i nedrykksstriden.

– Vi må alltid være klar for det meste. Vi bør klare å unngå å havne i nedrykksstriden, men det handler om hardt arbeid framover, sier han.

I forrige kamp tapte Herd 3–2 hjemme mot serieleder Follo.

Avviser bunnstrid

– Jeg synes vi har fått dårlig betalt til nå, for vi har vært litt uheldige og dårlige i avgjørende situasjoner foran begge målene. Sist skapte vi et tosifret antall sjanser, men tapte likevel, sier Ingebrigtsen.

Fagermo avviser at hans lag blir å finne i nedrykksstriden.

– Vi endte på sjuendeplass i fjor og har ambisjoner om å gjøre det bedre i år. Vi skal hevde oss godt i avdelingen, for jeg mener vi har en bredere og bedre tropp enn årene før, sier han.

Spjelkavik ligger på sjuendeplass med sju poeng. Sist vant de 1–0 mot et sterkt KFUM 2.

– Det er bare å se på hvem vi har møtt i de første kampene, det er lag som er i toppen.

I helga venter tøffe bortekamper for Herd og Spjelkavik som møter henholdsvis Oppsal og Ullern, mens Hødd skal besøke Rilindja.