Ålesunder med skuespillerdebut under Teatret Vårts teaterhøst

Teater av populære bøker

Teatret Vårt åpner høstens teaterskattekiste for barn og unge. Opp spretter Astrid Lindgrens Mio min Mio, og forestillingene Lars er Lol og Harlekins farfar feirer jul som har premiere i Arbeideren.

Stor aktivitet: Teatret Vårt har tre teaterpremierer for barn og ungdom denne høsten, forteller kunstnerisk leder Cecilie Lundsholt. Hun er hun sammen med Karin Augusta Nogva som skal vise sin «Harlekins farfar feirer jul», Line Brå Johansen som spiller i stykket Lars er Lol, og Amalie Sofie Ibsen Jensen som debuter i Mio min Mio.  

Kultur

– Teaterhøsten handler om å være modig, om å våge å ta vanskelige valg når det er mye lettere å gjøre det som er enkelt. Dette går som en rød tråd gjennom alle forestillingene denne høsten, sier Cecilie Lundsholt.