Simone Eriksrud slutter i D'Sound

Siden midten av 1990-tallet har låtskriver og vokalist Simone Eriksrud vært en av tre viktige drivkrefter bak et av Norges mest kjente band, D’Sound. Men nå er hun ferdig i bandet.

TRIO: Sammen med Jonny Sjo (bass) og Kim Ofstad (trommer) har Simone Eriksrud vært en av Norges fremste låtskrivere siden 90-tallet.   Foto: Sony Music Norge

Kultur

– Etter mer enn 20 år i D’Sound har jeg bestemt meg for å forlate bandet og musikkbransjen. Jeg tar med meg magiske minner fra sykt bra opplevelser sammen med Kim, Jonny, Stein Austrud og alle de andre fantastiske musikerne, sangerne og teknikerne jeg var så heldig å få jobbe med. Jeg vil takke alle som jeg har fått lov å opptre for, sier Simone Eriksrud, opprinnelig fra Volda, i en pressemelding fra plateselskapet daWorks.

Samtidig slipper D’Sound sin første singel med helt ny vokalist og låtskriver, 27 år gamle Mirjam Omdal.

– Kim og Jonny fortsetter bandet, og jeg heier på dem av hele mitt hjerte. Jeg vil alltid digge og beundre den musikken de skaper sammen, og heier også på Mirjam som de er så heldige å ha fått med på laget på de nye låtene. Jeg er takknemlig for at D’Sound skal fortsette å gi folk fredagsfølelsen - også uten meg, sier hun.

Sammen med Jonny Sjo (bass) og Kim Ofstad (trommer) har hun vært en av Norges fremste låtskrivere siden 90-tallet og utviklet et eget sound for trioen som fått et stort publikum i Norge og utlandet, heter det i pressemeldingen.

At Simone nå slutter er vemodig for hennes to bandkollegaer.

– Er beæret over å fått lov til å spille i band med Simone i så mange år. Vi spilles igjen i himmelen om ikke før, forteller Kim.

Og Jonny føyer til:

– Synes det er et tap at Simone slutter, jeg synes hun er en av de beste låtskriverne og vokalistene vi har her i landet. Hun skriver ekte og ærlige låter som berører og jeg kommer til å savne å skrive sammen med henne.