– Etter mer enn 20 år i D’Sound har jeg bestemt meg for å forlatebandet og musikkbransjen. Jeg tar med meg magiske minner fra syktbra opplevelser sammen med Kim, Jonny, Stein Austrud og alle deandre fantastiske musikerne, sangerne og teknikerne jeg var såheldig å få jobbe med. Jeg vil takke alle som jeg har fått lov åopptre for, sier Simone Eriksrud, opprinnelig fra Volda, i en pressemelding fra plateselskapet daWorks.

Samtidig slipper D’Sound sin første singel med helt ny vokalist oglåtskriver, 27 år gamle Mirjam Omdal.

– Kim og Jonny fortsetter bandet, og jeg heier på dem av hele mitthjerte. Jeg vil alltid digge og beundre den musikken de skapersammen, og heier også på Mirjam som de er så heldige å ha fått medpå laget på de nye låtene. Jeg er takknemlig for at D’Sound skalfortsette å gi folk fredagsfølelsen - også uten meg, sier hun.

Sammen med Jonny Sjo (bass) og Kim Ofstad (trommer) har hun vært enav Norges fremste låtskrivere siden 90-tallet og utviklet et egetsound for trioen som fått et stort publikum i Norge og utlandet, heter det i pressemeldingen.

AtSimone nå slutter er vemodig for hennes to bandkollegaer.

– Erbeæret over å fått lov til å spille i band med Simone i så mangeår. Vi spilles igjen i himmelen om ikke før, forteller Kim.

OgJonny føyer til:

– Synes det er et tap at Simone slutter, jeg syneshun er en av de beste låtskriverne og vokalistene vi har her ilandet. Hun skriver ekte og ærlige låter som berører og jeg kommertil å savne å skrive sammen med henne.