– Dette er helt normalt. Det var gårsdagen som var utenfor det normale. Da kom det veldig mange folk veldig tidlig. Det sier presseansvarlig Terje Erstad i Momentium.

Det var sunnmørsbandet Tennis som åpnet dag to av festivalen. Erstad, som er stor fan av "fun facts", opplyser at bandet faktisk var de første som noen gang vant P3 Urørt.

– Det synes jeg er ganske kult i alle fall, sier han.

Slapper av

Ved et av langbordene som er satt opp sitter en vennegjeng på fire. Jonas, Eirin, Anna og Evan har tatt turen til storhallen for å få med seg Lukas Graham. De håper stemningen tar seg opp utover kvelden.

– Det er ganske stille her nå. Jeg håper det blir bedre, sier Anna.

Greit inne, men ville helst vært ute

Alle fire er enige i at det er en god løsning å avholde festivalen inne i Sparebanken Møre Arena, men om de kunne valgt er det utendørsfestivaler som gjelder.

– Vi har forståelse for hvorfor festivalen ble flyttet inn og det er nok for mye arbeid å flytte festivalen etter en dag. Men i dag er det fint vær så det hadde vært kjekkere å være ute, mener Jonas.

Susanne Sundfør er favoritt

Når Erstad blir spurt om hvem som er dagens største trekkplaster spår han at flest tar turen for å få med seg Susanne Sundfør. Hun er siste artist ut og går på scenen klokka 23.30.

– Men Lukas Graham har også sine hits, legger han til.