Det er vanskelig å tro at Isak Shorty bare har holdt på med dette siden 2017. For han er selvsikker, har attitude, takler publikum, lager strålende hiphop-låter og åpner Jugendfest i pissregn. Det siste bryr ikke fansen som har stimlet foran scenen seg særlig om. For det blir allsang. Og taktfaste rop som «Isak, Isak, Isak» og «Shorty, Shorty, Shorty.»

Det musikalske uttrykket er variert. Fra ganske standard hiphop i starten er vi over i regelrett dub-landskap i kompet på «Vil ikke snakke med d.» Spesielt de 70-talls inspirert synth-lydene i bakgrunnen tiltaler undertegnede.

Balladen «Om du vil» gjør det den skal for å tekkes publikum og under «Venna» går han ut til publikum og fortsetter flørten der.

Når «Gjengting» og «Om du vil» framføres er det en slik allsang blant de par hundre menneskene som er der at Isak ser ut til å bli satt litt ut. Men bare et øyeblikk.

Bandet han har med seg er tight som fy og gir han et bra løft, og rappe-dueteringen med hans gode venn Halvard Ivarjord fungerer fantastisk strålende.

Før tiden hans er ute slipper Isak opp for låter. Så da spør han publikum om hva de vil ha repetert. «Vi to» blir valgt,» før det tas selfie foran et jublende publikum.

Skal man først bli stadionmusiker er dette en svært fin start, men litt for kort konsert til å havne helt oppå femmeren på terningen.