Nyåpning av foajéområdet i Parken kulturhus

Mobilt og neddempa

Med flyttbar scene, gule sofaer, lydisolasjon i varme bruntoner og byparken som en fjerde vegg i skiftende farger, skal det nye lokalet sørge for intimitet og fleksibilitet i kulturhuset.

Bedre akustikk: En viktig oppgave da foajéområdet i Parken kulturhus skulle fornyes, var å dempe den lange etterklangen i lokalet. Med takplater, spilevegger og teppe er den redusert fra tre sekunder til under ett. Kulturhussjef Hans Pareliussen er fornøyd.  Foto: Nils Harald Ånstad

Kultur

– I tillegg til arrangementene i storsalen kan vi nå tilby alt fra intimkonserter- og forestillinger, bokbad og foredrag til mingleområde og selskapslokale på dag- og kveldstid. Inkludert lukkede arrangement som konfirmasjon og bryllup. Alt med tilpasset matservering.