Sandtorv og Molvær sammen på scenen i Ålesund:

– Nils Petter Molvær er en rockestjerne. Det digger jeg!

Natalie Sandtorv og Nils Petter Molvær med konsert på Arbeideren førstkommende søndag. Først denne uken møtes de for å øve. Men det er slik de vil ha det.

Hemmelig smil: Natalie Sandtorv framfører søndag bestillingsverket «Nomadic Rhymes» på Arbeideren under Høstscena. Hun har invitert Nils Petter Molvær, og selv han vet ikke helt hva som skal skje. – Jeg spilte sammen med Molvær i fjor, og jeg vil holde det så spontant som mulig. Både for vår og publikums del. Foto:  

Kultur

Det er bare en uke igjen til Ålesunds-artisten Natalie Sandtorv skal urframføre bestillingsverket «Nomadic Rhymes» på Høstscena i hjembyen. Selv i e-postene vi sender til hverandre for å gjøre intervju om det, bobler hun over av glede over prosjektet.