Vil du synge med Sissel i Ålesund?

Du kan få sjansen i Sparebanken Møre Arena 24. november.

SYNGE MED SISSEL?: Det kan du få muligheten til i Ålesund 24. november. 

Kultur

Sissel Kyrkjebø, tar med seg forestillingen «Sissels jul» til en rekke steder, både i og utenfor Norge før jul, og besøker Ålesund og Sparebanken Møre Arena 24. november.


Sissel synger julen inn i Ålesund

Ingen jul uten Sissel Kyrkjebø. Lørdag 24. november kommer hun til Ålesund og Sparebanken Møre Arena med sin julekonsert.

 

På årets juleturné ønsker Sissel å samarbeide med lokale krefter, og søker etter en spesiell gjest i hver by, nemlig en kvinnelig duettpartner som får stå på scenen med Sissel og fremføre «Somewhere» fra West Side Story sammen med henne.

Duettpartneren hun ser etter, må være en sanger med tilknytning til de enkelte byene/regionene hun spiller i. Vedkommende må gjerne ha bemerket seg lokalt som artist allerede, være kjent, ukjent, fersk eller erfaren. Det viktigste er at hun kan synge og behersker dette godt nok til å synge denne låten i C-dur, opplyser Sissel Kyrkjebøs managment i ei pressemelding.

Mer info finner du her