Familiekonsert på Høstscena:

Stemningsfullt om drømmer og virkelighet på Terminalen

Familiekonserten på Høstscena kombinerte drømmer og virkelighet.

Disse sto for fremføringen av Nattevakten, f.v. Are Lothe Kolbeinsen, Inger Bakke og Stian Omenås. 

Kultur

De som hadde trosset regn og vind denne lørdagsformiddagen fikk ei stund med tekster om drømmer og vennskap fremført av trioen Inger Bakke på sang, Are Lothe Kolbeinsen på gitar og Stian Omenås på trompet. Det ble også brukt et bord med litt av hvert av rytmeinstrumenter. Konsertprosjektet bygger på boka «Nattevakt» av Synne Lea. Akkompagnert av Kolbeinsen og Omenås, gjorde Inger Bakke tekstene tilgjengelig på en måte som skulle sette tankene og fantasien i sving hos publikum. «Kan trærne høre oss når vi er ute og går i skogen? Og hva med fuglene, bryr de seg om at vi er der?» Barna og var ivrige med å svare på spørsmålene som ble stilt.