Mark Knopfler-konserten:

– Herlig å få slik kvalitet til Ålesund

Fredag 7. juni neste år skal Mark Knopfler stå på scenen i Sparebanken Møre Arena i Ålesund. Flere av byens musikere er inspirert av hans musikk.

Kommer til Ålesund: 7. juni neste år fyller legenden Mark Knopfler Sparebanken Møre Arena. Bildet er fra en av hans tidligere konserter i Norge, nemlig Vikingskipet på Hamar. Foto: Nils Harald Ånstad  Foto: Nils Harald Ånstad

Kultur

– Det er en stor glede å kunne presentere Mark Knopfler til Sparebanken Møre Arena. Vi har fått enormt mye henvendelser om han, og dette er nok en av artistene folk i regionen har ønsket seg mest, sa Terje Erstad i Momentium under pressekonferansen mandag.

Den tidligere frontmannen i Dire Straits har herjet scener og hitlister siden 1978. Supergitaristen slipper sitt niende studioalbum, «Down the Road Wherever» 16. november, og reiser på turné i Europa og USA med bandet sitt fra april til september 2019.