Tirsdag er det religionssamtale på Moa bibliotek hvor publikum får stille spørsmål:

Imam og prest møtes for å avlive myter

I forkant av religionssamtalen på Moa bibliotek tirsdag, har prest Margit Lovise Holte fått telefoner fra folk som mener at det ikke passer seg at en prest møter med en imam. – For meg er det en bekreftelse på at dette er viktig, sier hun.

Relgion: Sokneprest Margit Lovise Holte fra Ulsteinvik og imam Hamid Farooq møtes tirsdag på Moa bibliotek for å diskutere religion. I en verden med økende religiøs polarisering, ønsker de å avlive myter. Bildet er fra et tidligere, lignende arrangement i Ulsteinvik i januar.  Foto: Vikebladet Vestposten/Ingvild Aursøy Måseide

Kultur

– Det viser at det finnes fordommer og folk som ikke tror på denne felles dialogen, og at dette prosjektet er nødvendig.