Vil skape blest om hiphop-miljøet

Arrangerer hiphop-audition i Ålesund

Er du engasjert hiphop-danser og villig til å forplikte deg, kan du nå få fem helger i Ålesund pluss ei uke i Oslo med instruksjon på toppnivå.

kan Lære av de beste: Via Soul Sessions som holder til på Sentralen i Oslo, skal hiphop-deltakerne i Ålesund få tilgang på profilerte dansere og instruktører. En av dem er hiphop’er Marikken. Pressefoto  Foto: Pressefoto

Kultur

Torsdag 6. desember blir det audition i lokalene til Ålesund ballettskole for de mellom 13 og 19 år. 20 ungdommer skal plukkes ut.

– I samarbeid med Ålesund Ballettskole og Sula Danseklubb gjør vi et stort hiphop- og streetdance-prosjekt i 2019. Vi får vi besøk av noen av Norges beste hiphop’ere som skal være med å skape et skikkelig bra dansemiljø i Ålesund og på Vibes.