Fant sitt publikum i Øst-Europa:

Ble knivstukket i Riga av publikummer – gleder seg likevel til å dra tilbake

Det mangler ikke på gode historier fra ålesundsbandet Hella Rebelliöns turné i Baltikum.

Gjør seg bemerket i Øst-Europa: Vokalist i Hella Rebelliön, Markus Olausen, forteller at bandet er etterspurt i Øst-Europa. Over nyttår blir det ny turné. Bandet består av Rune Nordheim (rytmegitar), Sindre Brunes (tromme), Øystein Vestrum (bass), Espen Gullars (gitar) og Stina Sundby (gitar).  Foto: Maria Finnøy Fagervoll

Fyren ble forbanna da han så de nakne låra mine

Markus Olausen
Kultur

Vokalist og låtskriver Markus Olausen forteller om spillejobben i Riga hvor han endte med å bli knivstukket i tommelen. Han var visst for lettkledd i sin korte shorts og bare overkropp for noen konservative publikummere.