Nytt styremedlem i Stiftelsen Kjell Holm

Ingvild Vartdal er valgt som nytt styremedlem.

Bedre kjent: – Jeg håper jeg kan bidra til at stiftelsens mange utdelinger og egne prosjekter skal fortsette å bidra til aktivitet i byen, og også til at stiftelsens arbeid skal bli enda bedre kjent, sier Vartdal.   Foto: Pressefoto

Kultur

Vartdal er partner i advokatfirmaet Adviso i Ålesund, og har også en rekke styreverv i lokalt næringsliv, skriver stiftelsen i en pressemelding.

– Jeg ble både overrasket og glad da jeg fikk spørsmålet om å gå inn i styret i Stiftelsen Kjell Holm. Stiftelsen har gjennom en årrekke bidratt sterkt med støtte til kultur og samfunnsgagnlige tiltak i Ålesund, og jeg ser frem til å skulle få delta i dette arbeidet, sier Vartdal ifølge pressemeldingen.

Vartdal er utdannet ved Universitetet i Oslo og har også erfaring som advokat og partner i advokatfirmaet Schjødt, som advokat i KPMG Law og som juridisk konsulent ved bærum ligningskontor.

Hun etterfølger Linda Strand Kjerstad i styret, som forøvrig består av Marianne Roald Ytterdal, kjell Skorgevik og Hans Jørgen Stang.

– Stiftelsen er opptatt av å ha et styre som representerer kunnskap om kulturliv og frivillig sektor i Ålesund og som samtidig har kompetanse innenfor virksomhetsstyring og god stiftelsesforvaltning. I Ingvild har vi funnet en person som på beste vis utfyller øvrige styremedlemmers kompetanse, og vi ser fram til godt samarbeid og viktige bidrag til stiftelsens virksomhet, sier styreleder Roald Ytterdal ifølge pressemeldingen.