Sigrid: Også ekstra-ekstrakonserten i Ålesund er utsolgt

Først gikk 600 billetter til konserten på Terminalen 25. oktober, unna i løpet av kort tid. Tirsdag formiddag blei det varsla om og lagt ut billetter til ekstrakonsert 26. oktober. Nå er både denne - og også ekstra-ekstrakonserten utsolgt.

På heimebane: Sigrid - Sigrid Solbakk Raabe, spiller i Ålesund i oktober. Ikke bare en konsert, men to. ARKIVFOTO: STAALE WATTØ 

Kultur

Oppdatering: Kort tid etter at ekstrakonserten var utsolgt, var det klart at det blir en tredje konsert, torsdag 24. oktober. Tirsdag ettermiddag er også denne utsolgt.

- Nå gleder vi oss først og fremst til konsert. Det sier presseansvarlig Terje Erstad i Momentium, etter at også billettene til ekstrakonserten med Sigrid på Terminalen i Ålesund er utsolgt.

- Dere kjører ikke en konsert til?

- Vi må se hva som er mulig. Det er klart at både vi og managementet er interessert i dette, sier Erstad.

Det er ikke mer enn en drøy halvtime siden - klokka 10 tirsdag, at Sunnmørsposten meldte om at den første konserten med Sigrid Solbakk Raabe, på Terminalen i Ålesund 25. oktober, var utsolgt - og videre at det blir ekstrakonsert 26.

- Mens halvparten av billettene til første konsert gikk på presalget mandag, blei de resterende billettene solgt i løpet av minutter, tirsdag formiddag. I alt hadde vi 600 billetter, sa Erstad da.

- Vi visste fra starten av at billettene kom til å gå fort. Sigrid er et stort navn, og Terminalen en liten klubb for å en så stor artist. Siden vi vil at flest mulig skal kunne få med seg Sigrid på heimebane, har vi holdt av en mulighet for ekstrakonsert, fortsatte han.

- Men 1.200 billetter fordelt på to konserter. Det er ikke veldig mye, det heller. Har dere holdt av søndagen også?

- Den tanken har vi ikke tenkt enda, sa Erstad.

Billettsalget til konsert nummer to, som nå altså også er utsolgt, starta klokka 10 tirsdag.

Tirsdag morgen offentliggjorde for øvrig NRK de første av mange artister som skal opptre under Spellemann 2018, 30. mars, og blant dem er også Sigrid. Artisten er nominert i heile tre kategorier: I «Popartist», i «Årets musikkvideo» for låta «Sucker Punch» og i «Årets låt» med «Strangers».


Sigrid skriver norsk musikkhistorie – går rett inn på 4. plass på britenes albumliste

Som første norske kvinnelige artist som går inn høyt på den britiske albumlisten: Hvem andre klarte det enn Sigrid (22) med sin debut «Sucker Punch».Sigrid kommer til Terminalen i høst

Sigrid kommer hjem for å holde konsert på Terminalen 25. oktober!Sigrids debutplate til topps i Storbritannia

Midnatt, natt til 8. mars, slapp Ålesundartisten sitt første album «Sucker Punch».