Spennende høst i vente: Tre premierer i Ålesund

Teatret Vårt satser som aldri før i Ålesund.

Ser fram til premiere: Kristian Lykkeslet Strømskag, teatersjef ved Teatret Vårt fra august, her sammen med kunstnerisk leder for Ålesund Teaterfestival/Høstscena, Siri Forberg. Begge ser fram til premieren på «Romeo og Julie» – høstens storsatsing med premiere i Ålesund.   Foto: KJELL HERSKEDAL

Kultur

Til høsten blir det hele tre premierer i byen. Høstens store produksjon, Romeo og Julie av William Shakespeare, blir et samarbeidsprosjekt mellom Ålesund Teaterfestival/Høstscena og Teatret Vårt. Premieren blir på Arbeideren Kulturhus i Ålesund 25. september. De to andre premierene som er lagt til byen er familieforestillingene «Magi- og fantasioperatørene», konsept og regi Mats Eldøen, med premiere 14. september og «Snødronningen» av H.C. Andersen med premiere 25. oktober. Begge disse forestillingene er det Teatret Vårts barne- og ungdomsavdeling i Ålesund som har ansvaret for.