Respons med konsert og ny CD

Slippfest: Ungdomskoret Respons kombinerer ny CD med konsert under årets utgave av Kulturdryss, mandag 3. juni.  Foto: Robert Wolff

Kultur

Ungdomskoret Respons i Ålesund har spilt inn ny CD, går det fram av ei pressemelding. Og: Mandag 3. juni kombineres slippfesten til denne med vårens siste konsert på hjemmebane – det årlige Kulturdryss på Emblem bedehus.

Når det gjelder CD-en har den fått tittelen Lean on me, etter en sang som i ei årrekke har vært på korets repertoar. Flere av sangene er nyskrevne, men det er også kjente sanger der, både fra den store musikkverdenen, så vel som fra korets tidligere utgivelser. I tillegg til korister, solister og band fra egne rekker, har Respons fått med seg «Beat for beat»-kapellmester Trond Lien på orgel, og Knut Andreas Antonsen – sistnevnte med røtter fra Godøya, på el-gitar.

Årets utgave av Kulturdryss blir videre sterkt preget av CD-slippet. Derfor blir det stort sett ungdommer fra Respons som blir å se og høre på bedehusets scene denne mandagskvelden. Vanligvis har det vært med gjesteartister på arrangementet, men de må ifølge meldinga vente til ei seinere anledning.

Repons avslutter vårsesongen med turné langs Vestlandet til Bergen, der de blant anna skal besøke Blomsterdalen bedehus. På hjemturen blir det både konsert i Solvorn kirke og på toppen av fjellet Hoven i Loen i samarbeid med Loen Skylift og Hotel Alexandra.