Oppsøkte James Bond-crewet med ny låt

Vinnerne av Musikkprisen i Ålesund 2017, Molde-bandet Revolt, bekrefter at de har vært på Atlanterhavsvegen og levert sin nyeste singel «Shatterhand», som slippes neste uke.

MUSIKKPRISEN: Moldebandet Revolt under finalen i Terminalen under Musikkprisen 2017.  Foto: Morten Hjertø

James Bond: Skuespilleren Daniel Craig poserer for fotografene på Jamaica i april i år.   Foto: AP

Kultur

Innspillingen av den nyeste James Bond-filmen er i full gang, og denne uka ble det gjort flere opptak på Atlanterhavsvegen mellom Molde og Kristiansund.

Da øynet bandet sjansen til å gjøre et framstøt.

Nå går ryktene om et nytt norsk musikkinnslag i en James Bond-film, det første siden A-has tittelspor «The Living Daylights» i 1987.

– Vi tok kontakt, og det gikk overraskende raskt å slippe til. Veldig kult, sier hovedvokalist i bandet, Ulrik Bolsønes.

Stort og grandiost

– En blir ikke stjerne av å vinne Musikkprisen. Det må artistene sørge for selv, sa musikkjournalist og jurymedlem Asbjørn Slettemark da Revolt vant den regionale, ålesundsbaserte Musikkprisen i 2017.

– Vi har tatt til oss det han sa, og har tatt noen grep, sier Bolsønes.

– Den siste låten vår passer veldig godt inn i James Bond-settingen. Det er stort og grandiost, nesten symfonisk. Noe av det største vi har laget til nå. Vi har gledet oss sykt til å levere den.

Ingen tilfeldighet?

– Det rare var at da var i gang med å lage låten og ble enige om å kalle den opp etter aliaset til James Bonds nemesis fra de originale Ian Fleming-bøkene, Shatterhand, visste vi ikke at det også var arbeidstittelen på den nyeste James Bond-filmen.

– Kanskje det er ment to be, sier Bolsønes.