Nå skal det være show og moro

Han har vokst opp med farens mantra «Hold kjeft og spell», og har fulgt livsmottoet «Hvis bedre er mulig, så er ikke bra godt nok» nesten til det selvutslettende. Men rett før han fylte 50 år tok Ole Edvard Antonsen et valg.

TRAPPER IKKE NED: Ole Edvard Antonsen regnes som en av verdens beste trompetister, men har ikke alltid prioritert den klassiske musikken. Fortsatt reiser 57-åringen 250 dager i året. 13. august spiller han under Kjell Holm-jubileet i Ålesund, 19. og 20. august spiller han på Fjord Cadenza, i henholdsvis Fosnavåg og Skodje.   Foto: Guro Skjelderup

Kultur

– Etter 30 år med 250 reisedager i året melder det seg andre behov. Jeg gikk noen runder med meg for å finne ut hva jeg skulle gjøre når jeg ble voksen. Ville jeg bli voksen? Skulle jeg roe ned, være mer hjemme?