100 år siden Kjell Holm ble født:

Her er programmet for jubileet

13. august ville Kjell Holm fylt 100 år, samtidig er det 25 år siden han etablerte stiftelsen med eget navn. Dette skal selvsagt markeres, og det er et tett program som venter første halvdelen av neste uke.

Stiftelsen Kjell Holm: Her er dagens styre, f.v. Hans Jørgen Stang, Kjell Skorgevik, Marianne Roald Ytterdal og Ingvild Vartal. 13. august er det 100-årsdagen til Holm og 25 år siden stiftelsen ble startet. Dette skal selvsagt markeres stort.  Foto: Nils Harald Ånstad

Kultur

Det hele starter med åpning av jubileumsutstilling på KHÅK mandag. Der skal et utvalg av kunstsamlinga til Stiftelsen Kjell Holm vises fram, som består både av kunst stiftelsen har kjøpt inn senere og kunst som var i Holm families eie. Ørnulf Opdahl har valgt ut kunsten, og åpner utstillinga.