Tresfjord:

«Martna» for 42. gang

Førstkommende lørdag og søndag er det dags for brukt- og antikkmessa Syltemartna'n i Tresfjord.

Arrangører: Tresfjord Røde Kors er arrangør av Syltemartna'n. Her representert ved et knippe av dem.   Foto: Syltemartna'n

Kultur

Ifølge ei pressemelding fra arrangør Tresfjord Røde Kors er det i år 42. gang det blir holdt «martna» i bygda, og nytt av året er at Norges Lastebileier-Forbund holder sin årlige «Truckers day» sammen med Syltemartna'n. I tillegg til tradisjonelle messeaktiviteter som salg av lokalmat, håndarbeid og antikke gjenstander, blir det i år derfor også både bilkortesje og utstilling av lastebiler.

Fra programmet kan det ellers nevnes at det lørdag og i samarbeid med nødetatene blir demonstrasjon av ei bilulykke, og at det søndag er duka for politisk debatt. På Barnas Martna kan videre barna selv ha stand og selge ting, og når det gjelder aktiviteter for de minste blir det også ansiktsmaling, bamsesykehus, hesteridning og hoppeslott.