Legger ned lokal kunsthåndverksbutikk:

For liten og sårbar Kraft

Det ble ikke praktisk mulig å holde det gående lenger for damene i kunsthåndverksbutikken Kraft. Fra nyttår stenger de dørene i Ålesund sentrum.

Kraft i hver dame: Disse fire har stått bak Kraft. De fortsetter samarbeidet, selv om butikken i Løvenvoldgata forsvinner fra nyttår. Fra venstre: Ingrid Ulla, glassblåser, Ingeborg Rørvik Lejon, keramiker, Marita «Mita» Skjong, gullsmed og Judith Bech, klesdesigner og fotograf.  

Kultur

– Vi får ikke driften til å gå opp lenger, rent praktisk, forteller keramiker Ingeborg Rørvik Lejon. Sammen med Ingrid Ulla, som er glassblåser, Marita Skjong, som er gullsmed og Judit Bech, som er klesdesigner og fotograf, har hun drevet kunsthåndverksbutikken Kraft i Ålesund sentrum de siste to årene. Fra 1. januar er det slutt.