Norske talenter:

Tre sunnmøringer i kveldens semifinale

Sportsdriller Amalie Skeide Sandvik, fiolinist Lill Szeflinski og Den maskerte magikeren skal alle i ilden og kjempe for en plass i finalen i kveldens sending av Norske talenter.

TAUS: Den maskerte magikeren fra Sunnmøre forholder seg taus. I kveld kan du se hvilke triks han har pønsket ut for å imponere publikum og dommere. Om ikke dommerne trykker på gullknappen, er det publikum som avgjør hvem som går videre til finalen 13. desember.   Foto: TV2

TIL FINALEN? Amalie Skeide Sandvik (17) fra Ålesund er med i kveldens direktesending.  Foto: TV 2

TIL FINALEN? Lill Szeflinski (9) fra Ålesund spiller på direkten i kveld.   Foto: Nils Harald Ånstad

Kultur

Oppdatering: Amalie Skeide Sandvik er videre til finalen etter at Bjarne Brøndbo ga henne gullknappen. Avgjørelsen gjorde ålesunderen målløs. Szeflinski kom på tredjeplass i antall publikumsstemmer, men det holdt ikke til en finaleplass.

Både Szeflinski og Skeide Sandvik bor i Ålesund. Hvor den maskerte magikeren kommer fra vites ikke, han forholder seg taus under tv-sendingene og gir følgelig ikke noe intervju. Men han kommer fra Sunnmøre, forteller Anne Martha Leidland i TV2s presse- og medieavdeling.

Ifølge assistenten til den mystiske magikeren skal han kaste masken etter finalen. Eller, om han ikke går videre, dagen etter semifinalen, altså lørdag.

Det er publikum som avgjør hvem av kveldens deltakere som går videre. Om en av dommerne trykker på gullknappen kan to av kveldens semifinale-deltakere gå videre til finalen 13. desember.