Teatret Vårt på Teaterfabrikken onsdag:

Jakten på lys i mørket

Ei lita jente på sju år er etterlatt på sykehusets venteværelse, etter at moren prøvde å ta livet sitt. For å hjelpe den deprimerte moren sin starter datteren jakten på ting som kan gi glede og mening i livet.

GLEDE I MØRKET: I Alle fantastiske ting inviterer Johanna Mørck publikum med inn i historien. Onsdag 12. februar spilles forestillingen i Teaterfabrikken i Ålesund.   Foto: Teatret Vårt

Kultur

Teaterstykket «Alle fantastiske ting» er en historie om depresjon, selvmord, motstandsdyktighet og hvor langt vi er villige til gå for dem vi elsker. Når vi møter jenta som voksen, nærmer lista over fantastiske ting seg over en million.

I følge omtalen løfter stykket fram et alvorlig tema på en lett tilgjengelig og humoristisk måte. Å godta at det er helt normalt å møte motgang i livet, gjør det lettere å finne en måte å mestre det på. Gjennom musikk, improvisasjon og humor inviterer skuespiller Johanna Mørck publikum med inn i historien.

Finne det gode i livet

«Annerledes, munter, vond og viktig» skrev Romsdals Budstikke, som ga terningkast fem. Dag og Tid har også vært på Teatret Vårt og mener det er «ei varmande framsyning til muntrasjon og ettertanke», og at Johanna Mørck viser et imponerende scenisk nærvær.

– Vi er glade for at Teatret Vårt har valgt å besøke Teaterfabrikken med akkurat denne forestillinga. Vi er mange som kan kjenne oss igjen, å finne igjen det gode i livet når ting blir vanskelig er viktig, sier Astrid Overaa i ei pressemelding.

Forestillingen vises på Teaterfabrikken i Ålesund onsdag kveld.