John Legend til Moldejazz

Superstjernen John Legend vender tilbake til Moldejazz syv år etter sitt forrige besøk på festivalen. 

John Legend på scenen under fredspriskonserten i 2017.  Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Kultur

Legend er kjent som både sanger, pianist, komponist, skuespiller, produsent og filantrop. Siden sist han var på Moldejazz har han tatt steget opp blant de aller største stjernene i verden. Hans "All of Me" er en av tidenes digitale bestselgere med over 1,1 milliarder! streaminger på Spotify.

– Med sin sjelfulle stemme, store innlevelse og etter hvert imponerende lange rekke med hitlåter, har John Legend skaffet seg en stor fanskare i Norge. Det er ikke ofte han opptrer her, sist gang var i forbindelse med Nobelkonserten i 2017, og det er derfor en stor begivenhet når han kommer til jubileumsfestivalen. Når det i tillegg er turneens eneste konsert i Norge så ventes det at fans tar turen fra hele landet til Molde og Romsdalsmuseet 15. juli, skriver Moldejazz i en pressemelding.