Haagensens dikt i rocke-drakt

Nationaltheatret har premiere på forestillingen «Menneske, kjære menneske» med dikt av Nils-Øivind Haagensen. Dikteren selv gruer seg.

Stjernelaget: Poeten Nils-Øivind Haagensen i front, foran fv. regissør Anders T. Andersen, skuespiller Liv Bernhoft Osa, låtskriver og musiker Erlend Ropstad, og skuespillerne Erland Bakker, Trond Espen Seim og Andrine Sæther .  Foto: Øyvind Eide

Kultur

– Dette er ikke akkurat gøy, selv om det høres feil ut å si. Jeg gruer meg. Det er selvsagt stas, og jeg blir rørt, for det er en utrolig smigrende bekreftelse når noen vil jobbe med mine dikt på denne måten. Meldinga fra Nationaltheatret er at forestillingen har solgt godt, sier Nils-Øivind Haagensen, et drøyt døgn før diktene hans har premiere på Amfiscenen på Nationaltheatret i Oslo.