Operasangeren Elisabeth Teige hadde bestemt seg for å gi opp

Nå lyser stjerna

Etter årevis med butikkjobbing og opptaksprøver til musikkuniversitet- og høgskoler besto Elisabeth Teige teoridelen på konservatoriet med glans. Så havna hun på ventelista. Og ga opp. Nok var nok. 

ETTERTRAKTA: Elisabeth Teige lå bakpå med teorien, og var nær ved å opp hele sangkarrieren. Nå synger hun hovedrollen i «Madama Butterfly» på Den Norske Opera, og store oppgaver venter: Til sommeren blir det debut på de viktige Wagnerfestspillene i Bayreuth, verdens største operafestival.   Foto: Odin Jaeger

Kultur

At historien ikke endte der, har operastjerna fra Ålesund vist både hjembyen sin, resten av Norge og miljøet rundt de prestisjefylte operascenene ute i Europa. Nå er den norske dramatiske sopranen i toppen internasjonalt, med store oppgaver foran seg.