Ber publikum om støtte til kulturlivet:

- Tenk på alle gangene artister har spilt gratis for gode formål. Nå har publikum mulighet til å støtte oss

Artister og kulturarbeidere står brått uten inntekt som følge av koronautbruddet. Jazzartist Natalie Sandtorv er en av flere som ber publikum om å la være å kreve penger tilbake for kansellerte arrangement framover.

Kriseløsning: Når konserter nå blir avlyst, vurderer Natalie Sandtorv å livestreame fra sin egen stue etterhvert.   Foto: Anne Valeur

Kultur

— Ingen artister nøler med å avlyse konserter, for nå må alle hjelpe til med å hindre videre smittespredning. Men kulturlivet trenger også hjelp, hvis det skal være noe igjen av det når denne krisen er over. Jeg snakker først og fremst for de lokale kulturarrangørene som kan få alvorlig økonomiske problemer hvis alle nå krever billetten sin refundert, sier Natalie Sandtorv.