Ny plate:

Lyden av sommer, før den kommer

Å slippe et nytt album midt i krisetider, er for Natalie Sandtorv det samme som å se framover som artist. Det kommer nye musikkår etter dette.

— Det er kjedelig å se noe du har jobbet med og mot i to år, bare forsvinner foran øynene dine, sier Natalie Sandtorv. Releasekonserten i London i april ble avlyst, men nå er plata «Heart Echoes» uansett klar for publikum.  Foto: Nils Harald Ånstad

Kultur

– Vi skal på konsert igjen, alle sammen, når denne rare tida er over. Til da er det lov å håpe at publikum i Ålesund har sluttet å kakle på konsert, og ikke lenger oppfører seg som om de er på fest når de er på Terminalen. Noe folk ikke gjør på konsertscener i andre byer. Kanskje vi alle vil lytte mer, den dagen vi endelig får oppleve artister spille live igjen. I så fall vil det jo ha kommet noe veldig bra ut av denne krisa, sier Natalie Sandtorv.