Skuespillerparet Amalie og Lars Halvor:

– Gøy å spille med kjæresten

Å få spille teater ute nå, på selveste Tueneset, med selveste kjæresten, er et privilegium, mener skuespillerparet Amalie Ibsen Jensen og Lars Halvor Andreassen. Lørdag har de ålesundspremiere på «Robin Hood - Rampestreker i Sherwoodskogen!»

Teatret Vårt spiller tre forestillinger i Tuehuken torg på Tueneset i Ålesund. Amaile Ibsen Jensen og skuespillerkjæresten hennes Lars Halvor Andreassen, som også har flytta til Ålesund, er med i stykket.  Foto: Staale Wattø.

Kultur

Stykket har allerede hatt flere forestillinger i Molde, og har mottatt gode kritikker. Nå står altså hjembyen til Amalie for tur. Lørdag og søndag får ålesundspublikummet sjansen til å se en tøysete familieforestilling utendørs, på Tuehuken torg på Tueneset.